mandag 19. januar 2015

Egguttak og ventetid

Tuppen ble hentet og ført til pasientrommet 0915, og jeg og plutten måtte bli igjen på venteværelset. Grunnen til at vi ikke fikk bli med inn i dag var fordi det lå ei inne på rommet som ikke var noe særlig i form. Og uttaket prøvde vi å bli med på sist, men det funka ikke.

Mamma Lillemor hadde tankene på uttaket og om mamma Tuppen hadde det fryktelig vondt. Plutten var heller uanfektet av hele styret, og flørta masse med dama i resepsjonen, sprang og styra i korridorene, og lekte selvsagt masse. Etterhvert ble han litt sliten, så da var det å parkere han i vogna, og gå seg en tur. Godt avbrekk for både liten og stor! (Og det skal sies, mamma Lillemor hang på som et slep da plutten styra som verst. Fikk til og med spørsmål fra den ene sykepleieren om plutten var min egen personlige trener)

1015 tikket det inn beskjed om at nå var egguttaket i gang. Var veldig nysgjerrig på hvor mange egg vi fikk denne gangen, og klokken 1030 kom meldinga: 6 egg og ferdig nå. Say whaaat? Bare 6 egg?? (mine tanker). Vi har aldri fått ut så få egg, pratet litt med hun ene bioteknikeren, og hun sa at det var jo ikke så lite da. Godt med noen trøstende ord!

Tuppen fikk mer medisin denne gangen, så hun sovna nesten umiddelbart etter uttaket, og sov til 1230. Så var det bare å hente ut mer Klexane, kjøre innom butikken og komme seg på hotellet. Plutten var langt på overtid når det gjaldt søvn, så alle 3 kræsja senga noen timer.

Nå er det bare å krysse fingrene og vente på nyheter fra sykehuset i morgen på antall befruktede egg.

Klem fra Lillemor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)