søndag 25. januar 2015

Rugetid og avslapping

Tuppen ruger og sover mye. Hun har fortsatt en del smerter i magen, som minner om mens-smerter. Disse smertene er de samme hun hadde på sykehuset på fredag. De er verken blitt verre eller bedre. Hun synes det er litt verre å puste igjen, så det spørs om buken er i ferd med å fylles litt igjen.

I går testet vi for å se om Ovitrelle (el-sprøyta) var ute av kroppen, og det var den. En helt blendahvit test. Tuppen er jo en testetøs, så vi har kjøpt tester så det holder! ;) Så det å svi av en test "kun" for dette, er en god investering. Greit å vite den dagen vi svir av en test til, så kan vi i allefall ikke få positiv test pga Ovitrelle.

Ellers har helgen gått med til lek og moro med Plutten. Vi har bl.a. bygget duplo, lekt med biler, stablet tårn av klosser, vært ute i snøen og lekt med biler. I dag er det lat-søndag, så vi har kosa oss foran tven og spist litt frokost. Nå leker Plutten litt for seg selv mens jeg blogger, så nå når jeg er ferdig er det nok på tide å finne fram Play-Doh og diverse tegnesaker. Om vi går ut og leker i dag vil tiden vise, det er nemlig såpeglatt ute!

Klem fra Lillemor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)