tirsdag 6. januar 2015

Da er det på 'an igjen!

Etter sist forsøk så måtte vi nok en gang legge bloggen på hylla, rett og slett fordi det ble for sårt. Men med nytt år og nye muligheter, er vi back in the game.

Nå har jula vært ei nesespray-jul for Tuppen, og i dag begynner hun på sprøytene. Både gonal-f og klexane. Så er det ultralyd i neste uke og forhåpentligvis blir det ett besøk i Haugesund om 14 dager.

Jula har bestått av late dager, god mat og ett nytt familiemedlem, en liten guttepus på 12 uker. Så det var med stor glede for oss voksne å ta ned julepynten, da treet har vært ett kjempeleketøy for både 2-åringen og kattungen. Som nå går under navnene Hyss 1 og Hyss 2 (dialekt for ramp om du måtte lure;)). De to har virkelig funnet tonen seg i mellom, og det har vært veldig moro å se på de, til tross for at vi har hatt ett stort forbruk på julekuler.

Vår store lillemann er fortsatt en aktiv gutt, men av få ord. Han observerer og forstår, men sier ikke så mye selv enda. Men det dukker stadig opp ett og annet nytt ord, og på selveste julaften sa han pakke. Også dette til stor glede for oss voksne.

Vi har vært mer aktive på instagram enn her inne, så har du ikke fått med deg bildene vi har lagt ut der, så må du søke opp regnbuebabyen på instagram!

Klemmer fra Tuppen og Lillemor

2 kommentarer:

  1. Så spennende!! Jeg følger jo dere på instagram, og gleder meg til å følge dere her på bloggen også :D Kanskje jeg burde startet å blogge igjen, nå som vi må igjennom helt nye forsøk? Hmm... Ivfberta-blogg, eller fortsette på pergoberta?

    SvarSlett
  2. Ja, begynn å blogge igjen du og! Vi er skjønt enige i at du bør fortsette på pergoberta, er jo en fortsettelse på historien deres
    <3

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)