torsdag 15. november 2012

Stille i fjøset!

Det har vært liten aktivitet fra vår side her inne på bloggen, men vi har pjusket rundt med diverse her hjemme så bloggen har rett og slett blitt glemt. 

Har endelig begynt å gå løs på rommet til Lillesprell, men det er fortsatt MYE som gjenstår! Bare det å gå gjennom x-antall søppelsekker med klær er jo en hel dags arbeid. Noe ble kastet, noe gitt til Fretex og resterende sekker ble lempet opp på loftet. Ettersom vi fortsatt ikke har fått rommet vårt i orden, og fortsatt mangler lagringsplass for klær, blir loftet en mellomstasjon. Ser med gru på å gå løs på alle pappeskene som står der, for jeg aner ikke hva som er i de! Om vi blir ferdige med rommet til Lillesprell kommer er lite trolig, men det er heller ikke målet vårt. Han kommer til å ligge sammen med oss den første tiden uansett, så oppussing av barnerom kan vi kose oss med når vinteren er over og våren melder sin ankomst. 

Jeg irriterer meg fortsatt grønn over at det er EN sekk som er blitt borte. Jeg kunne godt klart meg uten mange av sekkene vi har gått gjennom, fremfor å måtte miste den ene sekken. Trolig ikke den sekken som inneholdt det mest kostbare, men mest uerstattelige. Skinnposen min som jeg hadde da jeg var liten, som var i perfekt stand, samt et par vogntepper og babybjørn-sæla. Hvor sekken er blitt av vet ingen av oss, men vi mistenker begge at den trolig er blitt kastet ved en feil. Forbaska kjipt er det!

Dere lurer sikkert på hvordan ståa er med tanke på at det bare er 4 dager igjen til termin. Vel, jeg sliter fortsatt med mas-rier og nedpresset er blitt skikkelig ille. Til tider er det så ille at jeg må puste meg gjennom det, men så slutter det plutselig. Kan vel trygt si at Lillesprell til tider blir kallt for ei ertflis, siden kroppen hele tiden blir utsatt for disse lite effektive riene. Må nok bare innse det, Lillesprell trives alt for godt inne i sin trygge magehulehybel. Vi er vel alle utålmodige, men han melder sin ankomst den dagen har er klar til å møte den store verden. Er veldig spent på hvordan det går på fredag hos jordmor og etter undersøkelsen, håper selvfølgelig hun kan si at det har vært fremgang siden forrige undersøkelse. Oppdatering kommer selvfølgelig! 

Hilsen fra


10 kommentarer:

 1. Å skjønner det irriterer deg med den sekken som er borte ja! :( Slike ting er uerstattelige!! :((
  Ertflis var ett godt navn på han i og med han erter mammaen sin slik, men som du sier, han kommer når han er klar til å hilse på ;)Inntil den tid ønsker jeg dere fortsatt lykke til med siste innspurt av svangerskapet :)
  Mange klemmer til dere

  SvarSlett
  Svar
  1. Om den posen ikke dukker opp, er det forferdelig trist, for som sagt så får jeg aldri den skinnposen tilbake. Har enda et lite håp om at den har sneket seg bort en plass, og dukker opp når vi minst forventer det. ;)

   Takker for lykkeønskninger, de kommer godt med :)

   Mange klemmer i retur. :D

   Slett
 2. Så kjedelig med alt som er borte!
  Et tips er at babybjørn ikke er det store innen bæring lenger.
  Det er ikke så veldig gunstig for barnet å bli bært på den måten,
  hvis du googler litt så finner du mer info.
  Skinnposen skjønner jeg godt at du er lei deg for!
  Man finner jo ikke sånne nydelige poser lengre.

  Lykke til med innspurten!
  (Synes det var nettopp at du var overstimulert og hadde au! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde det enda bare vært noe annet som var borte og ikke den flotte skinnposen... :(
   Takk for tips angående babybjørn, må sjekke det nærmere ut på nettet.

   Tiden siden uttak/innsett har gått vanvittig fort, og som du sier, synes ikke det er lenge siden jeg lå på hotellet i Haugesund og hadde sinnsyke smerter som følge av overstimuleringen. Håper bare tiden ikke går like fort etter at Lillesprell har meldt sin ankomst.

   Takker masse for lykkeønskninger! :D

   Slett
 3. Ønsker dere begge to MASSE lykke til ! Stå på.. Det er vondt.. Så gi alt der og da :) Det kommer til og gå kjempe fint :D Gleder meg masse på deres vegne ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for lykkeønskninger, måtte han bare komme. :D
   Her er vi utålmodige så det holder ;)

   Slett
 4. Så kjedelig at den ene posen er borte da :( Håper den dukker opp, selvom det dessverre ser ut til at den er og forblir vekk :(

  Ang Gaviscon - mens fødselen pågikk skulle jeg ønske jeg hadde den med meg, men jeg glemte den hjemme da jeg pakket med meg ting (visste jeg ble innlagt før fødsel). Så, mitt råd er å ta den med... ;)

  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har egentlig forhåpninger om at den posen dukker opp igjen, men har et aldri så lite håp om at posen har sneket seg bort og står på en skikkelig smart plass ;)

   Takk for tipset, da blir gaviscon med i sykehusbaggen! :D Hadde ikke den i tankene i det hele tatt, så fint at du deler egne erfaringer.

   Alle lykkeønskninger mottas med stor takk, de kommer godt med :D

   Slett
 5. Godt å høre at det kanskje går litt bedre siden du får gjort noe!! :-D Veldig kjedelig med uerstattelige ting som blir borte, ikke noe kjekt!! Men desverre er det nok sånn det ofte går når en flytter!! Håper lillesprell kommer snart og at den siste ventetiden går uten de værste plagene!! Masse helgeklemmer!! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Er veldig kjipt med den skinnposen som er borte. Her har min mamma vært så utrolig flink til å ta vare på den siden jeg var liten, også kommer den innenfor vårt hus, og jeg presterer å rote den bort! Dårlig samvittighet overfor mamma... :(

   Nå er det egentlig helt greit med både mas-rier og nedpress for det fører i allefall til at fødselsprosessen ikke blir så lang, men disse forbaska smertene i bekkenet, skambeinet og lysken ønsker jeg dit peppern gror!

   Mange helgeklemmer sendes din vei fra oss og Lillesprell. :D

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)