søndag 4. november 2012

Sløv søndag!

Sto opp veldig sent som følge av at vi kom oss sent i seng i går. Godt å sove lenge! Hadde jaggu ikke vært våken mer enn to timer, før jeg svimte som en klegg på sofaen og tok meg en cowboy-strekk på langt over tre timer! Er vel kanskje ikke så rart at jeg er trøtt for tiden, det tar uten tvil på kreftene å ha mas-rier i over en uke. Benytter derfor enhver anledning til å samle krefter frem mot fødselen. 

Har vært på litt shopping tidligere i uka, da det var åpning av Living butikk på Sørlandstunet. Endte opp med litt mer enn bare det bordet vi skulle kjøpe. Har lenge siklet på et spisestuebord på Home and Cottage, så kom det reklame fra Skeidar om at de solgte samme bordet 1500 kroner rimeligere og vi bestemte oss for å handle der. Det var helt til åpningstilbudene fra Living kom i posten, og samme bordet var redusert med enda en 1000 lapp! Når man sparer 2500,- ut fra hvilken plass man handler så sier det seg selv at det ble på Living. 

Bordplata er laget av gamle låvevegger,
og bordet sklir rett inn i det gamle huset vårt.

Siden de hadde så mange åpningstilbud endte vi opp med: to grå sauskinn, to lampeskjermer, sengesett, krakk til Lillesprell samt to nye matter til yttergangen. Kunne selvfølgelig ikke stoppe shoppinga hos Living, så vi dro innom Home and Cottage og hentet skapet vi så lenge har ventet på. 

Herlig å endelig få dette sjarmerende skapet i hus.

Turen vår endte selvfølgelig ikke der heller...Ble en tur innom både Kid, IKEA, Lindex og H&M. Med fulle poser og litt mindre penger på kontoen satte vi kursen hjem, meget godt fornøyd med dagen. En hel dag med shopping tok virkelig på for en gravid skrott, men vi fikk gjort mye vi skulle gjort i lang lang tid.
Lillesprell har fått seg penklær til julaften.
Denne fant vi på Lindex.

Fødselsbaggen er pakket og klar, og det samme er kofferten til Lillesprell. Vet at man får låne klær på føden, men vi vil kle Lillesprell i hans egne klær. Derfor har vi pakket ned følgende til vårt etterlengtede lille mirakel:

* 2 par sokker
* 1 par klorevotter
* 1 par utesokker
* 2 luer
* 2 stk pysjamasjer
* 2 stk bodyer
* 1 hentesett
* 1 ytterjakke i teddystoff

Perfekt koffert til bittesmå klær,
denne er kjøpt på Søstrene Grene.
Har pakket ned enda litt mer til Lillesprell, men dette er pent plassert i fødebaggen min. Lager ett eget innlegg i morgen om hva fødebaggen inneholder, en oppdatert statusrapport og mine tanker rundt fødselen. 


Klemmer fra

7 kommentarer:

 1. Usj ja, skjønner du blir sliten av disse mas-riene :( Men godt du passer på å slappe av mye i mellom da, og shopping er jo alltid kos, tross om man er sliten og dårlig form! ;)
  Masse fint dere har fått kjøpt! <3

  Mange klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Er bare å benytte muligheten til avslapping. For jeg regner med når Lillsprell har meldt sin ankomst har vi fått en ny sjef i huset, og da er det ikke mulighet til noe slinger i valsen ;)
   Var veldig godt å få handlet, selv om det tok på så var det verdt det. :D

   Mange klemmer tilbake.

   Slett
 2. Hahaha.. Så søøt koffert :) Genial til og pakke småting i.. Kanskje noen leker etter hvert :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Planen med kofferten var at den skulle benyttes til leker og at den skulle stå på rommet hans. Men så var det ei på forumet som hadde tatt en tilsvarende koffert i bruk til sin lille prinsesse og da måtte jeg se om vår egnet seg til samme formål, noe den var helt perfekt til. ;)

   Slett
 3. Tøff koffert til en enda tøffere lillesprell! Åååhhh... jeg er så spent på å høre om lillesprellen når han er født! Kan jo håpe på et lite bilde også, vel? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thi hi hi! Måtte jo kjøpe et piratflagg i samme motiv når vi kjøpte kofferten ;) Har funnet et utrolig kult antrekk som jeg skal legge ut bilde av senere. Kan ikke bare ha en baby som skal være søt hele tiden. ;)
   Bilde skal du få se, men om det blir her på bloggen vet vi ikke helt enda.

   Slett
  2. Nei, det forstår jeg godt isåfall :-)

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)