onsdag 17. august 2011

Sykehusbesøk....

Natt til mandag fikk jeg akutt vondt i magen, og brukte atskillige timer på doskåla. Fikk til slutt kommet meg i seng og sovnet vel rundt 6-tiden og det siste jeg sa til Lillemor var "jeg er så innmari kvalm". Jeg våknet igjen litt før 8, for jeg hadde så voldsomme smerter. Atter engang bar det på do, og denne gangen endte jeg med å stikke hodet i en pose å ropte på elgen. Var det noen som sa multitasking?...
Kikket meg i speilet i det jeg gikk ut, en kaldsvett og likblek Tuppen var det jeg så. Usj ikke noe vakkert syn! Kom meg i seng og fikk ristet liv i Lillemor, og sa at jeg hadde utrolig vondt i magen, og forklarte hva som hadde skjedd. Hun mumlet ett eller annet, så la hun seg ned for å sove igjen!!! (trolig så fikk jeg aldri vekt henne skikkelig i utgangspunktet...) Forsøkte å legge meg for å sove, men smertene ble bare mer og mer intense. Jeg klarte ikke å holde det inne lenger, å begynte å stortute. Lillemor våknet, og lurte på hvorfor i alle dager jeg lå å grein. Hulket at jeg hadde så vondt i magen. DA våknet hun skikkelig, og lurte på hvor hun skulle ringe. Hun ringte først sykehuset, men vi ble henvist til fastlegen, der fikk vi time klokken 10. 
Klarte såvidt å gå, eller stå på legekontoret, og det hjalp heller lite at legen var en halv time forsinket. Han undersøkte meg og sendte meg sporenstreks til sykehuset.
Når vi kom dit, så måtte vi vente igjen...Da vi ble hentet sa hun at vi skulle gå direkte til mottakelsen. Men herregud, det var jo dit Lillemor hadde ringt to timer tidligere! Hadde det ikke vært litt enklere om vi fikk komme dit direkte, istedenfor å bruke masse tid på kjøring hit og dit?! Ble sånn passe irritert. Ble undersøkt opp og ned i mente og tappet for 6 glass blod. 

Sykehus er heller ikke kjent for å være av de kjappeste, så fra vi kom til vi dro, så hadde vi brukt over 4 timer der. Takk gud for at blindtarmen min ikke hadde sprukket, for da hadde jeg i hvertfall ikke vært her nå! 
Uansett, enden på visa var at jeg egentlig burde blitt innlagt, men det ville vi ikke. Kunne liksågodt ligge hjemme å ha vondt. Blodprøvene tydet på en infeksjon i magen pluss nedsatt immunforsvar, fikk noen tabletter som skulle roe ned magesmertene. Skal tilbake onsdag morgen for å ta nye prøver, og videre vurdering.

En av de hyggelige damene på Medicus ringte mens vi satt på sykehuset, og sa at de ikke hadde mottatt søknadpapirene våre! Så jeg fikk lov til å sende pasientopplysningene per mail, men journalen måtte jeg sende per post. Om vi var heldige kunne vi starte opp allerede denne måneden, men det visste hun ikke før papirene våre var kommet inn. Men hun kom til å ta kontakt så snart dette forelå, og hadde laget en hastesak av dette, og noterte seg navn og telefonnummer slik at hun kunne sette oss opp på denne lista og at vi ikke skulle gå i glemmeboka. Hvorfor papirene våre aldri ankom Medicus er det ingen som vet. Men de var i allefall såpass at de tok kontakt med en gang etter at jeg hadde kontaktet dem angående resepter. Så da får vi se hvordan vi ligger ann. 

Når det kommer til huset vi driver å sikler på, så fikk vi plantegningen på mail i går. Huset er rett og slett perfekt! Selvfølgelig er det noen justeringer som må gjøres, men vi kan flytte rett inn. Vi kan ta oppussing mens vi allerede bor der, for vi skal likevel ikke gjøre store inngrepene. Kun litt maling og småflikking, så overlater vi nytt rør til pipa til fagfolk. 
Skal kontake banken i morgen, bare for å sjekke at vi kan by på huset selv. Finansieringen er ikke noe problem, men det er en stund siden vi sjekket sist at det var greit at vi  la inn bud på bolig. Deretter er det vel bare å legge inn bud da ;) 

I dette huset drømmer vi om å leve med både smått og stort!

Klemmer fra 


6 kommentarer:

 1. Åh, blindtarmbetennelse er jammen vondt! Jeg gikk med sprukken blindtarm i tre dager når jeg hadde det. De sa det var et under at jeg overlevde. Grunnen til at jeg gikk så lenge var at hele familien hadde omgangen akkurat samtidig, så man gikk utifra at jeg hadde det samme, men når alle aldre ble frisk, først da kom jeg til legen... Jammenmeg mye en skal være takknemlig for :-)

  SvarSlett
 2. Huffda, hørtes absolutt ikke noe godt ut! :(
  Godt du kom deg til sykehuset, etter mye om å men!

  Håper du føler deg litt bedre nå!
  -Klem-

  SvarSlett
 3. Jo, takk formen er litt bedre, men fortsatt en del smerter.

  Klem tilbake jenter :)

  SvarSlett
 4. Hørtes ikke godt ut. Håper formen er bedre!

  Lykke til i Mamma-konkurransen min!

  Klem

  SvarSlett
 5. Huff, Tuppen! Kjenner jeg blir bekymret helt ut i tåspissene mens jeg leser! Håper du er på bedringens vei nå :)
  Sender masse "godbedrings-klemmer"! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)