fredag 19. august 2011

Overraskelse i posten og påminnelse til dere ;)

Vi var så heldige å vinne 1.premien i Flippy sin give-away, og denne pakken dumpet ned i postkassa vår her om dagen! En super premie for oss som enda prøver, for disse testene får bein å gå på ettersom vi er to stykker som skal teste. 
Tusen takk Flippy for en suuuuper premie!

Vi fikk til og med diplom! Denne skal inn i boka vår om veien til kjærlighetsbarnet. ;)


Nå har ikke Lillemor testet de siste månedene ettersom syklusen hennes har vært helt skrudd, men regner med at dette er i ferd med å endre seg. Legen hennes kunne i allefall fortelle at alt av hormoner og stoffskiftet er ok, det eneste som er feil er mangel på progesteron. Det er fortsatt veldig lenge mellom hver syklus, men det er da foreløpig en bedring. Fra å ha 68 dager fra mens til mens, er hun nå nede i 41 dager. Blir spennende å se om det reduseres ytterligere denne måneden, slik hun ligger an nå er hun på dag 31. Det hadde vært fint om hun kom seg under 40 dager mellom.

Jeg var på kontroll på sykehuset i går, for å ta nye blodprøver, de ville se om resultatene hadde endret seg på grunn av medisineringen. Det var ingen endring i prøvene, og de vet fortsatt ikke hvorfor jeg har denne infeksjonen i magen. Tykktarmen min er hoven, ikke at jeg hva det kommer av. Jeg beundrer legene for at de klarer å konstatere det ved bare å trykke å kjenne på magen min! Helt utrolig hva de legene klarer å finne ut ved hjelp av hendene sine.
Fikk beskjed om å doble dosen på tablettene de har satt meg på over en periode på 14 dager, så skal jeg trappe ned til en om dagen. I løpet av neste uke skal jeg ta kontakt med fastlegen for å ta enda fler prøver, for de må finne ut av hvilke bakterier som forårsaker plagene i magen. Legen på sykehuset har også søkt meg inn til gastro-undersøkelse, og kan vel forvente at dette skjer innenfor en tidsramme på 3-6 måneder. Jeg har vært med på en slik undersøkelse før, og da fikk jeg ingen medikamenter for å gjøre undersøkelsen litt mer behagelig. Og det er faktisk det værste jeg noen gang har vært med på! Følelsen av å ha en slange stappet langt ned i svelget, samtidig som man konstant brekker seg og spyr og føler at man ikke får puste, er helt forferdelig! Jeg har sagt siden jeg tok denne undersøkelsen, at om det skulle bli behov for en ny undersøkelse så skulle jeg legges i narkose! Jeg nekter å gå gjennom en slik undersøkelse uten enten narkose eller masse medikamenter. Traumatisk opplevelse.

Når det kommer til prosjekt hus/flytting, så står vi enda på stedet hvil! Dama i banken som ellers er verdens kjappeste og veldig hjelpsom, har brukt unødvendig lang tid på denne saken. Nå er vi litt bekymret for at huset skal gå fra oss, og at vi mister drømmehuset fordi bank-dama somler. Men skal vi være litt realistisk, så var det bare 5 intressenter, og om alle disse er genuint interessert i boligen vet vi ikke. Det er ikke lagt inn noe bud, og boligen har ligget ute for salg i over 2 måneder. Vi kommer til å bruke morgendagen på å kjøre fra butikk til butikk for å skaffe bananesker slik at vi kan pakke bort ting som likevel ikke er i bruk til daglig. Da gjør vi ting så mye lettere for oss selv den dagen vi virkelig skal flytte, for da er halve huset pakket ned, og bare de store tingene og noen pappesker vil gjenstå å få ordnet.
Ja, for flytte det skal vi uansett!

Dessuten så må boligen "styles" før den blir lagt ut for salg, og slik det ser ut nå, med tørkestativ stående i hallen, vinterklær og annet rask liggende å slenge på boden så er det ikke akkurat salgsfremmende. Vi skal ikke gjøre rare operasjon med huset før salg, en skikkelig opprydding samt litt malingsflikking.
Har alt for mange ganger irritert oss over prospektene som ligger på finn, hvor leilighetene og husene er overfylt av møbler, bilder, skitt og rot. Skjønner ikke at folk ønsker å vise frem boligen sin på en slik måte. Man klarer ikke å fokusere på annet enn rotet som dominerer boligen. 
Nei, her skal boligen vises fra sin beste side, slik at potensielle kjøpere klarer å se seg selv som beboere i huset. . 
Har du solgt bolig, og hva gjorde du i såfall før boligen ble lagt ut på markedet?

Ikke glem vår give-away, dere har fortsatt noen dager på dere til å delta! :)

Klemmer fra
 


2 kommentarer:

 1. Så bra at dere ble glade for premien - og jeg må innrømme at jeg syntes det var stas når dere dukket opp som 1. kandidat på premieutdelingen :)

  Håper virkelig at denne mageinfeksjonen går over snart...sånn gastro-greie skulle jeg på en gang i tiden også, men jeg turte ikke å møte opp :/

  Krysser fingre og tær for at dere får dette drømmehuset - det så jo veldig koselig ut da :-D

  SvarSlett
 2. Ja, regner med at medikamentene gjør sin greie, og at ting går over snart.

  Drømmehuset er kjempekoselig både innvendig og utvendig, men nå må vi vente til mandag igjen før det skjer noe. Så vi får smøre oss med tålmodighet, så får vi se hva som skjer. ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)