mandag 30. mai 2011

Frustrerende....

...pluss litt til!!

Her er kroppen min bokstavelig klar som et egg for å kunne ta i mot en dose sædceller i håp om å få egget befruktet. Jeg produserer slim i lange baner og har hatt grisevondt i venstre eggstokk i hele dag, så ille at det har vært vanskelig å gå når jeg har vært på jobb. Så hva er problemet da? Jo, donoren vår reiste til England i går kveld, og enda et egg går til spille!! Forrige periode når donor ikke kunne stille opp, tok vi det bra, og det føltes ikke som et nederlag. Vil si at det kjennes helt for jævlig på kroppen nå denne gangen, ettersom jeg merker at jeg er skikkelig fruktbar. 
Hadde det ikke vært lettere for oss om vi hadde en kompis vi kunne brukt? Jo, tenk for det hadde det! Men nå har vi rett og slett ingen vi kan bruke. Vi har spurt en, men han ville ikke. Kunne sikkert spurt et par til, men de er for løsmunnet til at vi tørr å spørre. Dette i frykt for at det skal oppstå rykter av det, samt at de forteller til venner og kjente at de er far til vårt barn. Vi ønsker ikke at noen skal vite hvem faren er, nettopp fordi vi vil at det skal være som om vi hadde brukt anonym donor i Danmark.

Kjenner kroppen bobler over av frustrasjon over at vi må vente enda lenger på å få det største ønsket vårt oppfylt...

Hilsen fra grinete Tuppen!

3 kommentarer:

 1. så synd at donoren var bortreist.

  Trøst deg med at det slettes ikke går an å kjenne at man er fruktbar... Sjansen for at nettopp denne måneden var den rette er nok større oppi hodet ditt enn i virkeligheten. Det ordner seg nok skal du se.

  Lykke til fremover!!!

  SvarSlett
 2. Vet at det ikke er mulig å kjenne det på kroppen, men hadde en god følelse denne måneden. Men, men, det kommer flere prøveperioder. Og barn blir det på oss uansett. Får konsentrere oss om å fortsette oppussingen her hjemme istedenfor å konstant tenke baby-planlegging. ;)

  SvarSlett
 3. Den frustrasjonen vet jeg alt om. Det ble noen prövelser på oss i fjor ettersom vi bare fikk til 3 insemineringer i löpet av 12 mnd.
  Det föles alltid som det er "gullegget" man går glipp av :(

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)