lørdag 28. mai 2011

Vi maler og vi maler....

....å det blir så fint og flott!

Klarte ikke å dy meg i dag når jeg var på jobb, satte oppussings-griller i hodet på meg selv. Er vel ikke så rart når man daglig blir eksponert for alt som har med fornyelse av bolig å gjøre. Ble ikke noe mindre påvirket da Lillemor kom innom jobben. Så vi endte opp med maling til gangen, tapet og maling til stua samt maling til dører og listverk rundt omkring i huset. Rett etter jobb tok vi oss en "råne-tur" med bilen for å kikke på en husfarge jeg blandet til en kunde i dag, og den var utrolig fin. Vi som egentlig hadde bestemt oss for at huset vårt skulle bli grått i sommer, ender trolig opp med verdens fineste grønnfarge!

Var knapt nok kommet inn døra hjemme før vi kastet oss rundt med å rydde bort sko, skru ned skohylla og knagger fra yttergangen. Byttet til maler-habitten og svingte malekostene. Vi brukte vel ca.2 timer på å grunne hele gangen, så i morgen etter jobb skal den males. Var nede å kikket for kun kort tid siden, og for en forskjell! Det er som natt og dag, men det er vel kanskje ikke så rart ettersom vi hadde ubehandlet panel tidligere....Bare det å få malt ytterdøra var herlig, spesielt siden den ikke har noe vindu som slipper inn lys. Vi skal bytte dør, men det blir ikke før til neste år.  
Etter at gangen er ferdig, regner jeg med at vi bryter oss løs på stua. Blir en vegg med tapet, en fondvegg, og resten skal males i en farge som passer sammen med tapeten. Skal fjerne tapeten som er på pipa, og kle den med stein eller flis samt at vi skal sette inn en vedovn. Har vel skrevet et innlegg tidligere om akkurat hvor mye jeg har ergret meg over mangel på vedovn oppe i stua...Skal bli godt å gå høsten i møte med "nytt" hus, for jeg vet at både jeg og Lillemor kommer til å trives mye bedre. Ikke bare på grunn av oppussingen, men og fordi leieboeren vi hadde, har sagt opp og vi blir endelig kvitt heksa! Kunne skrevet ei hel bok om det kvinnemennesket, men for å gjøre en lang historie kort så har hun vært en skikkelig "pain in the ass". Leieboeren fra helvette! Hun blir heldigvis borte, og vi er overlykkelige! 

Tapeten vi skal ha i stua :D

Håper at det blir baby på oss snart, lysta er så stor at jeg gikk inn på gjesterommet for fem dager siden og hentet ut Bugabooen og trillet en liten paraderunde i stua. Lillemor spratt opp av sofaen og ble rimelig paff over at jeg hadde hentet vogna, men hun trillet velvillig rundt sammen med meg. Glad persiennerne var nede, så naboene ikke så hva vi holdt på med.... Jeg nevnte tidligere i uka for Lillemor at jeg ikke har hatt noe spesielt mye el-slim denne perioden. Idag har jeg hatt små antydninger til det, men ikke så mye som jeg ønsker. Ja, for jeg vil ha MASSE el-slim! Det er tydelig det som skal til for å få meg gravid. (selvfølgelig sammen med en god dose svømmere også)

Legger med et par bilder av den supre vogna vår, Bugaboo Cameleon. Vi har dessverre ikke fått trillet noe mer enn hjemme i stua, men det blir, det blir! ;) Trekkene ble bestillt da vi enda hadde lille micro i magen, men vi prøvde dem ikke på før her om dagen. Under ser dere resultatet.  
Kjempesøtt trekk sydd av Poshbugs. Det var en smule rosa, noe som ikke kom frem på bildene da vi bestilte trekket og posen.

Vårt super gule trekk! Blir i godt humør av å ha det trekket på.

Om jeg får el på samme tid som sist, så vil det si at den er like rundt hjørnet og gir oss mest sannsynlig positiv el-test den 29.5. Om donor er tilgjengelig da det vet jeg ikke, for jeg har ikke hatt noe kontakt med han siden den dagen vi reiste på ferie. Burde vel ta kontakt, slik at vi får vite om har mulighet til å hjelpe oss med en liten donasjon denne perioden. Krysser selvfølgelig fingrene for at det går vår vei snart. Nattlig hilsen fra: Tuppen

7 kommentarer:

 1. Hehe, så utrolig søte dere er som triller rundt i stua :D

  Dere skal forresten ha litt av æren for at jeg forelsket meg så fullstendig i Bugaboo som jeg nå altså har gjort - så ja, jeg har fått med meg alle bildene og alt dere har skrevet om den :)) Jeg er hekta, og det uten å engang ha prøvetrillet en, hehe.. Men jeg snur meg etter hver eneste Bugaboo jeg møter. Snur meg ikke etter menn, men Bugaboo'er liksom ;)
  Skjønner godt det er lett å bli bitt av kjøpe-basillen når det kommer til trekk. Det er jo så mye å velge mellom, og så mange fine farger! Selv har jeg forelsket meg helt i Paul Frank trekket. MÅ HA!!

  Kan jeg forresten spørre om hvor dere bestiller disse trekkene, og hva de sånn cirka ligger på i pris?
  Og hvor dere bestilte vogna?

  SvarSlett
 2. Glemte forresten rope HURRAAAA for ubehandlet panel som skal males!! Vi liker ikke (!!!) ubehandlet panel, men vi elsker (!!!) malt panel! :)) Jeg håper dere vil legge ut noen bilder sånn underveis og etter disse oppussingene deres, interiør er noe av det gøyeste som er! Og jeg kan lett se at jeg har sansen for smaken deres... Tapeten; LEKKER! :))

  SvarSlett
 3. Blir spennende å se hvordan dere får det ja. Enig med Et Ønske så stort at interiør er spennende og ubehandlet panel er fint i nøyaktig 5 minutter, så har man fått nok. Jeg har som de fleste gjort unna de fem minuttene og vel så det i en leilighet jeg hadde... aldri mer.

  Digger Bugaboo jeg også... jeg vurderer den og to andre, men det ser ut som jeg havner på maksicosi. Den har litt kraftigere jul foran med dobbelt julsett også får den plass i en Poche (jeg var nemlig litt redd jeg ikke skulle få den med meg i bilen (hihi))

  SvarSlett
 4. Et ønske så stort: Thi hihi! Så bra at vi kunne "påvirke" deg til å falle pladask for Bugabooen! :D Første gang jeg så den syntes jeg den så ut som ei dukkevogn, men jo mer jeg kikket på den, jo mer betatt ble jeg! Har aldri vært borti ei vogn som er så allsidig, brukervennlig, variert og lett å trille.
  Til tross for at vi har egen buggis i hus, ender vi opp med å ni-glo på de buggisene vi ser. Rart med det...
  Vi har kjøpt en god del trekk på finn.no samt på ebay, da selvfølgelig ubrukt! ;) Fleecetrekkene ligger på 300-400 kroner og trekkene fra Poshbugs har variert ettersom vi har kjøpt dem på auksjon. Men alt fra 300-700 kroner, og da får du inkludert en vognpose i tillegg til kalesjen. Er veldig fornøyd med produktene hennes, og de er av meget bra kvalitet. Du finner henne på facebook om du søker på Poshbugs.
  Vogna kjøpte vi privat av ei som hadde brukt den i knappe 3 måneder, og hun hadde bestilt den fra babytrader. :)
  Flott at det er flere som synes at ubehandlet panel suger! For det er ulidelig stygt, trist og sluker alt som heter lys! Bilder kommer selvfølgelig :D Når det kommer til tapeten, så er den enda finere i virkeligheten enn på bildene. Ååååh, ELSK! :D

  SvarSlett
 5. Ønskemor: Lover at det kommer både før og etter bilder. Vi går bare rundt og gliser med en gang vi kommer ned i gangen, det ble så utrolig bra. Når gjenstår bare andre-strøket på veggene og hvitmaling på listverk og dør. Ubehandlet panel er til å få noia av, det finner ikke fint, ikke i 5 minutter engang. :P


  Skjønner godt at du digger Bugaboo! Du får kraftigere hjul til Bugabooen også, samt at den også har dobbelt hjulsett ;)
  Måtte selvfølgelig sjekke ut vogna du har sett deg ut, og den ser kjempeflott ut. :D Faktisk så er den ikke så ulik bugaboo.

  Tror nok du vil få mer en god nok plass til vogna i porschen ;)

  SvarSlett
 6. Hehe, dukkevogn ja. Kanskje det var det jeg og tenkte sånn til å begynne med, følte liksom ikke at det var en BABYvogn hvertfall. Men jeg blir bare mer og mer betatt jeg også :)
  Heldige dere var som fikk kjøpe en såpass ny en privat. Den er jo virkelig ikke av den billigste vogna på markedet :/ Typisk det når jeg skal falle for noe :p
  Trekkene er det jo helt okei pris på. Jippi! :D Så gøy å kunne få "ny" vogn på den måten, nok en fordel med vidunderet :)

  SvarSlett
 7. Ikke bare det at man kan bytte trekk på vogna, men man kan sette på bilstolen rett på vogna og det er en kjempe fordel! :D
  Pluss at man kan ha den på stranda med bare to hjul.
  Fantastisk er beskrivelsen på vogna <3

  JUST LOVE IT! <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)