onsdag 19. september 2012

Shopping med bilderas!

Fikk en sånn rabattkupong på Barnas Hus i en av disse gratis gavepakkene, og det endte selvfølgelig opp med at vi benyttet oss av denne kupongen. Rimi-gavepakken ble også hentet, og den var veldig flott med blandt annet masse små prøvepakker.

Gratispakken fra Rimi :)
Ellers så går jeg fortsatt rundt og vagger! I tillegg til bekkenplager har jeg i de to siste dagene slitt med voldsomme kynnere samt at det gjør vondt i skjeden, og til tider så kjennes det ut som om Lillesprell er på tur ut...Lillesprell har nok ingen planer om å melde sin ankomst med det første, men disse "hyssene" setter meg helt ut. Er veldig glad for at ammeputa er kommet i hus, for den har vist seg å være veldig nyttig. Ligger behagelig og sover godt om nettene med denne gedigne puta plassert mellom knærne, selv om Lillemor synes den tar for stor plass og at det blir litt stor avstand mellom oss.

På Barnas Hus fikk vi 30% på ett valgfritt klesplagg til ordinær pris samt 10% på baby/barneutstyr. Endelig fant vi ei bukse som Lillesprell kan ha på seg på julaften sammen med skjortebodyen vi fikk av mamma. 10% rabatten brukte vi på et nytt trekk til Bugaboo Cameleon vogna vår, og ettersom Lillesprell er en liten gutt, så falt valget på et kongeblått trekk. 


Vogna med kongeblått trekk samt "bumperbar-trekk"
for beskyttelse av bøyla. Fantastisk flott farge!
Det å dra innom Barnas Hus når det var 50-70% rabatt på store deler av butikken endte naturlig nok i litt fler plagg en planlagt. Mens vi sto i køen kom jeg plutselig på at jeg hadde registerert meg på hjemmesiden deres for å få en gratis bleiebøtte, så denne fikk vi også med oss. I samme slengen benyttet vi oss av tilbudet om å få kjøpe refill-poser med 100 kroner i fratrekk på prisen. 


Genser og allværsdress fra Reflex

Joggedress fra Vossatassar og "bumperbar-trekket".

Buksa som Lillesprell skal ha på seg på julaften.
Flaskebørste må man selvfølgelig ha. 

Vugga er klar med sengesett i flanell,
fått i gave fra en stolt bestemor.

Klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen,
skinnfellen er bare helt fantastisk myk!
Alt er nesten klart til Lillesprell kommer, det eneste vi mangler nå er stellebordet fra IKEA samt å få opp ei hylle på badet hvor bleier, ammeinnlegg og stelleprodukter kan oppbevares. Håper at vi får kjøpt stellebordet i morgen, for nå har vi vært 3 turer på IKEA hvor de har vært tom for alle møblene vi skulle ha. Begynner egentlig å bli lei av at de ALLTID er tom for ett eller annet vi skal ha! Satser på at vi flaksen på vår side denne gangen. 


Klemmer fra 

3 kommentarer:

 1. Så masse fint dere har kjøpt! SKulle vært en tur innom Barnas Hus selv jeg, men nå må vi vente til etter dåpen.. Går litt penger der siden vi er så stor familie (den "innerste kjernen" er på godt over 30 personer).

  SvarSlett
 2. Åh du er heldig som fikk Rimi pakka nå :) Jeg fikk hentelappen for 4 dager siden men ingen av Rimi butikkene her i nærheten hadde den inne, så må pent spørre på Rimi hver Tirsdag for da kommer de varene ! Bah..

  Mange fine klær du har kjøpt :) Og fin blå farge på vogna ♥

  SvarSlett
 3. Sånt sengetøy har hjertegullet og, det er så godt og mykt! Digger forresten vossatasser, de klærne er så kule synes jeg! :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)