torsdag 13. september 2012

Gratis produkter og andre skriblerier

Etter en uke hvor formen virkelig har hanglet, er jeg endelig i stand til å skrible ned noen ord her på bloggen. Noro-viruset har sluppet taket i kroppen, men til gjengjeld så har bekkenløsningen virkelig kommet for fullt! Selv om magen ikke er så veldig svulmende og stor, så vralter jeg rundt som en blanding av en skilpadde og pingvin. Herlig syn skal jeg love dere.

Har vært ute og luftet meg litt i dag, og fikk gjort unna et par ærender. Utrolig hvor godt det er å komme seg ut i offentligheten når man har vært hjemme, og bare ligget i horisontalen i en uke. Fikk hentelappe på disse gratis babyproduktene i posten i går fra både Libero og Rimi, og siden Rimi ikke er i overkommelig nærhet ble bare pakken fra Libero hentet (på Kiwi). Stakk også innom Apotek1 for å hente babyboxen der, og for å være ærlig er det den pakken som til nå har imponert mest. I følge dama på apoteket skulle man ha fylt ut et skjema på hjemmesiden deres, noe jeg ikke visste. Dama var veldig hyggelig og leverte ut pakken likevel. 


Babybox fra Apotek1
Veldig innholdsrik pakke, med mange kjekke prøvepakker.

Pakken fra Libero.
Har startet det store prosjektet med å vaske babyklær, laken, helseteppe og sengklær. Oooh, du og du så sinnsykt mye det er å vaske! Er veldig glad for at vi har startet allerede. Nå skal det sies at ingenting er så koselig som å vaske bittesmå babyklær. De små sokkene virker nesten alt for små til å i det store og hele kunne tas i bruk...(de passet perfekt på tommelen til Lillemor)
 

Gleder oss stort til å få Lillesprell i armene, kle han opp, dulle med han, sovende i vugga i stua mens vi beundrer han. Kan vel ikke beskrive utfyllende nok hvor mye vi gleder oss, men dere skjønner hva jeg mener. Selv om tiden går fort, kunne den mer enn gjerne gått fortere. Vi lengter oss nesten syk etter å møte vårt lille mirakel!


Måtte finne frem klærne som er brukt til Lillesprells storesøsken.
Hellenuttan, alt er jo så utrolig lite!

Lillemor har stått på mens jeg har ligget pal på sofaen, så nå er stua blitt helt ny. Vi endte opp med hvit lin, en lys grå farge, og det gjorde stuen mye lysere og den virker mye større. Ikke bare på grunn av endring av veggfargen, men fordi vi har ommøblert. Vi fikk plutselig så veldig god gulvplass. Ikke bare er stua malt, men vi har også kjøpt nye trekk til sofaen og stolene fra IKEA. Nå mangler det bare gardiner i litt lunere farge, så er stua i all sin høstprakt. Koselig, intimt og lunt. 

Blir å legge ut bilder av stua når vi er helt ferdige med å dresse den opp med alt tilbehøret. Vugga og skapet til Lillesprell er grunnet, så nå venter bare et par lag med hvitmaling, så er også dette klart til å tas i bruk. Skal bli koselig å få vugga på plass i stua ferdig oppredd, mens den bare står der og venter på at en bitteliten baby skal ta plass i den igjen. 

Nytt innlegg kommer i morgen om innkjøpene som ble gjort rett før jeg ble syk samt en liste over hva man bør ha i hus til den lille melder sin ankomst. Ha en fortsatt fin kveld kjære lesere. 

Beste hilsner fra


6 kommentarer:

 1. Veldig kjekt med disse gratispakkene :) Jeg venter på min siste som er fra Rimi.. Håper den kommer snart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har fortsatt ikke hentet vår enda, og er veldig spent på hva den inneholder. I følge diverse forum varierer det veldig fra butikk til butikk.

   Slett
 2. Så godt å høre at formen endelig er bedre!! Ikke noe kjekt å være syk og iallfall ikke med graviditet i tillegg.. Ufattelig nok er det ikke så alt for lang tid til jeg kan begynne å innkassere gratis gaver!! Kjekt å høre at det er noe nyttig i de også!! :-) Høres kjekt ut å vaske på klær til den lille da!! I morgen skal vi på besøk til noen som vi skal låne klær fra!! Blir spennende å se hva de har!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var forferdelig å være syk, ihvertfall når jeg ikke fikk i meg verken vått eller tørt og alt kom i retur. Var totalt tappet for krefter, bare det å gå på do var ett tiltak. :p

   Flott med disse gratis pakkene, og til nå så er det babyboxen fra Apotek1 som har imponert. Flust med produkter og ikke alt for mye reklame-flyers.:)

   Synes vi dytter og dytter klær inn i maskinen og det tar en evighet før den blir full når klærne er så små ;) Veldig koselig å både henge dem opp og brett dem sammen. Tar meg i det hver gang å stå å snuse på de bittesmå klærne ;)

   Slett
 3. Så godt at formen er bedre! ;)
  Gratisgaver er alltid gøy, bare synd man må vente til de tre siste månedene før man får de... det virker som en evighet til :P
  Ønsker dere en fin søndag ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en befrielse at formen ENDELIG normaliserte seg, begynte å bli kraftig lei av å hangle slik som jeg gjorde.

   En stund så glemte jeg bort at vi kunne få slike gratis babyprodukter, før jeg plutselig for noen uker siden kom på at vi kunne hente inn slike gaver. Men når vi fant ut av det tidlig i svangerskapet, at vi kunne få slike produkter, virket det som en evighet frem til vi kunne hente dem ut...og plutselig så var bare tiden der! Til tider så flyr tiden litt for fort. ;)

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)