mandag 3. september 2012

En herlig opplevelse!

Det har vært en utrolig lang dag, og hele kroppen verker fordi vi har trasket rundt på ulike plasser. Kunne ikke nøye oss med bare å dra på 3d ultralyd, måtte selvfølgelig stoppe innom diverse butikker samt IKEA. 

Var veldig spent på hvordan undersøkelsen ville gå, og om vi ville få noen bra bilder. Jeg skulle i allefall gjøre mitt for at Lillesprell var aktiv ved undersøkelsen og fikk i meg frokost samt litt cola. For å være på den sikre siden spiste jeg en lollipop is 15 minutter før vi skulle inn til jordmor, men det skulle jeg aldri ha gjort...Lillesprell levde virkelig opp til navnet sitt i dag, og var helt spinnvill inni magen hele tiden mens jordmoren undersøkte magehulen hans. Så krakilsk at det var kul umulig å få helt perfekte bilder av pjokken! Han romstrerte noe voldsomt inni magen, og vekslet mellom å ligge med ansiktet trykt helt inn i morkaka eller ansiktet vendt slik at jordmor ikke fikk sett annet enn baksiden av kroppen. 

Men at han koser seg i sin midlertidige bolig er det ikke noe tvil om. Han vinket, smilte, suttet på tommelen, lagde sint-ansikt, pekte med 1 finger og som jordmor sa: "nå jabber han utrolig mye med seg selv". Fantastisk herlig å endelig få lov til å se hvordan Lillesprell ser ut og hvordan han oppfører seg inni magen. 3d ultralyd var en fascinerende opplevelse og anbefales på det sterkeste. Nå ble ganske mange av våre bilder veldig uklare, men det var fordi Lillesprell var så utrolig aktiv.

Et søtt lite smil fra Lillesprell

  
Lillesprell koser med morkaka...

Har egentlig enda mer å blogge om, men siden det har vært en lang dag er det på tide å finne senga. Nytt innlegg kommer derfor i morgen ettermiddag med bilder av hva vi shoppet til Lillesprell. 

Nattaklemmer fra
 

6 kommentarer:

 1. For en flott liten gutt! Jeg har fulgt bloggen deres siden januar i fjor og er så utrolig glad på deres vegne! Jeg gleder meg til å følge innspurten før dere blir en familie på fem! Sender gode tanker til dere <3

  SvarSlett
 2. Men det var jo nydelige bilder!! <3 Så fin liten sprellemann! <3

  SvarSlett
 3. Så skjønn ! <3

  Kanskje det ble litt for mye sukker hehe.. Men bra det ble liv da :)

  SvarSlett
 4. det første bildet var jo bare nydelig :-)

  SvarSlett
 5. Når jeg ser disse bildene, og hører dere fortelle om ultralyd, så savner jeg bare å være gravid igjen... Det er så herlige følelser som er i sving innimellom mens man venter! Samtidig er jeg uendelig glad for at det blir en stund til neste fødsell, om i det hele tatt! (Ikke sånn for å skremme den gravide, men du har jo vært gjennom det før, så du vet jo hvordan det er ;-) )

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅ,så fin bebis dere har!!! :)
  Hehe,så morsomt å se alle sprellene på 3D! :)
  Kjipt at du er i dårlig form nå da,men håper det blir bedre!

  Masse til lykke videre,og gooood bedring :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)