tirsdag 15. mai 2012

Pamela og Lillesprell...

Vår lille sprellemann det fint i sin lune magehulehybel. H*n var langt fra like aktiv som forrige fredag, men litt små-kaving med armene var det. Hjertet slo taktfast og fint, så alt er i skjønneste orden. Dette til tross, så vil legen ha meg tilbake neste mandag siden jeg fortsatt har smerter i magen. Da blir det legen på mandag med ultralyd og jordmor på tirsdag for vanlig svangerskapskontroll. 

Akkurat nå sitter jeg å små-sikler og prater som om jeg skulle vært ganske påseglet. Neida, jeg har ikke drukket noe jeg ikke burde. Er bare proppfull av bedøvelse i munnen etter en tur til tannlegen. Heldigvis er det den siste turen til tannlegen på lenge! Alle fire visdomstennene er nå operert ut, og jeg slipper å plages med betennelse lenger. En fryd at tennene er borte! Å dra til tannlegen ikke det morsomste jeg gjør, men når ting blir til det bedre så er det virkelig verdt det. Etter sist operasjon blødde jeg greit, og det gjør jeg forsåvidt i dag også, men tannlegen sa at det var nok fordi jeg var gravid. Man blør mye lettere i tannkjøttet ved graviditet.

Må forresten ut på BH shopping igjen...Den ene som jeg kjøpte meg for kun kort tid siden er blitt for liten, og jeg sprader rundt med dobbelt-pupper! Trodde puppene hadde nådd sitt maks-punkt, men der tok jeg grådig feil. Hettegensrene mine er også blitt for små, ikke fordi jeg har lagt på meg eller fordi magen er så stor, men fordi puppene mine tar opp all plassen. Ser skikkelig dust ut! Gruer meg nesten litt til de skal fylles med melk...

 

13 kommentarer:

 1. Say What?? Andre trimester?? Svangerskapet deres raser jammen avgårde!! :-)

  Jeg er så utrolig kjempeglad på deres vegne. Tenk at det nå er sosialt akseptabelt at to damer kan få smårollinger sammen! Det er bare en ting, og det er fantastisk!!!<3

  SvarSlett
 2. Japp! :D Helt villt at det har gått så fort! Men jaggu er det deilig.

  Tusen takk for veldig gode ord Fruen <3

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg så masse til å møte dere irl altså, om det blir før eller etter babyen har forlatt magehybelen spiller ingen rolle - jeg føler meg nesten litt som tante, hehe ;-) Det er så godt å lese at alt står bra til inni der og at lille vokser og har det bra <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi skal til Oslo i sommer, så det hadde jo passet fint å treffes da? "Tante Taran" klinger da godt i ørene det? ;)

   Er herlig å kunne dele positive nyheter med dere. :D

   Slett
  2. Weeee, da sees vi i Oslo <3 Stor klem til dere alle fra Tante Taran :))))

   Slett
 4. Så godt og høre at alt står bra til med den lille, tenk at dere allerede er i 2.trimester! Syns tiden bare flyr avgårde jeg :p

  Tannlege er aldri noe morsomt å være hos, verken for lommebok eller munn, hehe... Men godt du er kvitt de visdomstennene nå ;)

  Ønsker dere begge en herlig 17.mai i morgen med masse kos og fint vær ;)

  Klemmer fra oss

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, før vi vet ordet av det sitter vi med lillesprell i armene <3 *sukk*

   Har forferdelig vondt i munnen, men det er kanskje ikke så rart når det var betent under visdomstanna. Ble faktisk ikke så ille dyrt, for man får automatisk trygderefusjon når tennene opereres ut. Så det ble 1300 kroner for å fjerne den tanna, og det er overkommelig.

   Her oppe er det meldt helt greit vær, så det tyder på at 17.mai ikke blir så kald som vi først fryktet. Ønsker dere også en fantastisk 17.mai, kos dere masse! :D

   Mange klemmer fra oss to.

   Slett
 5. Hei :)

  Jeg lurte på om dere har en mulighet til å gjør meg en teneste?

  Jeg er en jente som har vert igjennom tre prøverørsforsøk der to av gangene endte i graviditet, men så mistet jeg etter noen uker.

  Nå skulle jeg og samboeren min starte på nytt forsøk i mai så jeg hadde begynt så smått å kjøpe inn litt medisiner(er så dyrt når en må kjøpe alt på en gang, men i midten av mars så oppdagen vi at jeg var blitt spontan gravid uten medisiner og alt :) Så nå sitter vi igjen med medisiner som vi egentlig ikke trenger. Så jeg lurte på om dere ville lage ett innlegg for meg om at jeg selger litt medisin for halvpris? vil så gjærne bruke disse pengene på baby utstyr i steden :) Jeg har kvittering på medisinenen.

  Så vil jeg bare si masse lykke til videre i svangerskapet og ikke minst når fødselen starter! Gleder meg med dere :D
  mailen min er lisbeth.olsen@live.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Sender deg en mail når jeg ikke er så trøtt ;)

   Slett
 6. Bra og høre at alt står fint til m de små :)

  Selv hater jeg tannlegen.. Får beroligende når jeg skal dit, og kan ikke ta det da jeg er gravid.. Så blir ikke noe besøk på en stund.. Selv om jeg kunne trengt det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er rett og slett herlig. Enda herligere er det at jeg kjenner akrobatikken som foregår inni magen enda tydeligere. Kanskje ikke så rart siden h*n stadig vokser seg større ;)

   Er veldig glad for at jeg ikke har tannlegeskrekk, men kan tenke meg til at du ikke har det så enkelt om du må få beroligende.

   Slett
 7. Herlighet som tiden flyr altså!! :) Utrolig at du er kommet så langt i svangerskapet allerede!! Helt fantastisk!! Godt å høre at den lille har det bra!! Får håpe at du ikke får problemer pga morkaken!! :)
  I morgen reiser jeg avgårde til Kreta så håper det går fint med dere de neste ukene!! :) Får jeg tilgang på nett så stikker jeg innom, men om ikke så komemr jeg tilbake når jeg er hjemme igjen!! :) Her er jeg i tid etter el og håper på godt nytt om en tid!! Ha en strålende tid fremover og husk som legen sier, ingen bæring eller stressing!! Bare slapp av og nyt dagene!! :) Klemmer!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er akkurat som om tiden står stille frem til uke 5, før det virkelig raser avgårde fra uke 5 og utover! Regner med at morkaka flytter seg i god tid før terminen, for jeg har ingen planer om å måtte ta keisersnitt.

   Ååååååh, så herlig at du får reise til Kreta og herlig sydenvarme! Ikke svartsjuk i det hele tatt... Kos deg max i det herlige utlandet. :D

   Klemmer fra oss to.

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)