onsdag 2. mai 2012

Ivrig liten sprellemann!

Er helt utrolig hvor glad man kan bli for å se et bittelite menneske på en skjerm inne på et sykehus-rom. Den bittelille "Reka" vår er så absolutt ikke noe reke lenger! Det er et perfekt lite menneske med fingre og tær. H*n viste seg fra sin beste side i dag, og sprellet så ivrig med både armer og bein. Virkelig morsomt å se hvor aktiv den lille krabaten var. 

ENDELIG gikk det opp for meg hva som skjer med kroppen, og at det skjuler seg en liten baby i magen min. Tårene trillet ukontrollert hos oss begge, og det første jeg sa da vi fikk se gullet på skjermen var: "å herregud så stor han er blitt!!" (vi vet jo ikke kjønnet, men jeg har en tendens til å kalle lillgull for han) Det var en fantastisk følelse å få se lillegull igjen, og faktisk se hvor mye h*n har vokst siden sist ultralyd. Fantastisk å se hvordan h*n beveget seg og kavet med armer og bein som en bitteliten sprellemann. Magisk rett og slett! 

Jordmor sjekket lillegull i alle bauger og kanter. Nakkefolden ser fin ut, alle fingre og tær er på plass, hjertet er der det skal være i utviklinga, ikke noe tegn til navlebrokk, nesebeinet ser fint ut, navlestrengen pulserte fint, så alt i alt er lillegull helt perfekt. Eneste hun ikke klarte å tyde ut fra dagens ultralyd var kjønnet, men det er vel strengt tatt litt tidlig. CRL-målet på lillegull er nå på 5,8 cm noe som tilsvarer 11+6, så det råder ingen tvil, lillegull koser seg i magen og får den næringa h*n trenger. Fikk i tillegg høre hjertelyden, Lillemor syntes det hørtes ut som et lokomotiv. Angrer litt på at vi ikke tok med oss filmkamera slik at vi fikk filmet hele seansen. Får heller gjøre neste gang vi skal på kontroll. Kan vel uten tvil si at vi er mer lykkelig enn normalt i dag.

"Reka" må herved døpes til noe mer passelig. ;)
Her sitter vi med verdens største glis om munnen, og gleder oss over vår perfekte lille regnbuebaby som spreller rundt som en turbo inni sin lune magehulehybel.

Mange klemmer fra:

15 kommentarer:

 1. Så fantastisk :-) Tenk, allerede et lite menneske!! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var et veldig rørende øyeblikk å se den lille sprelle vildt inni magen <3

   Slett
 2. Åå, så fantastisk <3<3 Er helt utrolig hvor fort utviklingen går de første ukene..:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fascinerende rett og slett :D Har jo sett i bøkene hvordan fosteret ser ut, men hadde vel ikke helt forestilt oss hvordan det ble på ultralyden og at alt skulle være så klart. :D

   Slett
 3. Så fantastisk å se at det allerede er blitt ett lite menneske!! <3

  Gleder meg med dere jenter, dette fortjener dere så masse! :D :D
  Tenk for ett år 2012 er for dere, masse nytt i livet :D

  Stor klem til dere begge herlige jentene ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er rett og slett magisk! <3
   Tusen takk for flotte ord, det varmer hjertene våre. :D

   Mange klemmer tilbake til dere.

   Slett
 4. Å så fantastisk å høre!! Det er utrolig deilig når en kan senke skuldrene! Tenk, et helt perfekt lite menneske der inne!! <3

  Har gledet meg til denne oppdateringen fra dere, og fulgt med, men har ikke fått kommentert så mye i det siste. Men jeg følger med dere altså!! Det er så spennende å høre om veien deres til denne lille krabaten! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så herlig at det endelig har gått opp for oss at det vokser et bittelite menneske inni magen min.

   Koselig at du fortsatt følger oss, og legger igjen spor etter deg. Vi setter utrolig stor pris på alle som ønsker å ta del i vår ferd mot å få den aller største drømmen oppfylt. :D

   Slett
 5. Så bra at alt så fint ut :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig deilig å få se lillgull. Utrolig hvor liten, men likevel perfekt den lille krabaten er <3

   Slett
 6. Godt at allt står bra til med det lille menneske i magen<3
  Kos dere masse

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi koser oss glugg i hjel etter ultralyden i går, lillegull i magen <3

   Slett
 7. Så herlig å lese - og se bilde <3
  Jeg er så glad på deres vegne, nå er det bare å surfe inn resten av svangerskapet <3<3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)