tirsdag 9. september 2014

Tidenes berg- og dalbane!

Som alle som følger oss på instagram har fått med seg, så kom dagens hcg-svar positivt overraskende på oss. Tuppen hadde en økning til 675, så det er fortsatt ei lita spire i magen!! Hun blør dog kraftig enda, så vi er fortsatt ikke helt overbevist om at dette går veien, men enn så lenge så er det i allefall en regnbuebaby til på vei 💖

Ble meget lite søvn i natt. Lillegull bestemte seg klokken 0130 i natt at nå var dagen startet! Og i og med at Tuppen har sterke blødninger og vondter i den forbindelse, så var det bare for meg å stå opp igjen, uten så mye som en liten lur. Vi gikk ned i stua, kosa masse og lekte bittelitt, men veldig rolig. Ville ikke gire han for mye opp, prøvde å legge oss igjen 0430, men det var ikke aktuelt, så klokken 0500 spiste vi like gjerne frokost. Lillemann var enda ikke klar for senga, så det ble en runde med monsterbedriften før vi la oss igjen. Klokken var da rukket å bli 0650! 😪 Men med en gang jeg prøvde å legge han i senga si, så ble han helt hysterisk, og jeg var så trøtt og sliten at jeg ba min kjære ta over. Hun gikk og henta han og la han mellom oss (dette prøvde jeg allerede første gangen vi hadde vært nede, men det funka IKKE da!), og vips så var vi begge i drømmeland! Fikk sove helt til klokken var nesten ti, da begynte lillegull å kose og sparke meg i ryggen. Tuppen kom opp da hun hørte vi våkna til liv, me  et lite smil om munnen: "jeg har prata med legesenteret, hcg-nivået var på 675!!" Så til tross for lite søvn på meg i natt, så har dagen i dag vært helt super!

Håper at det er en survivor i magehybelen til Tuppen nå 😙

Klemmer fra Lillemor

4 kommentarer:

  1. Så utrooolig gode nyheter!!!!!! Jeg krysser det jeg har for dere!!! Vet alt om hvordan dere har det nå!! Fryktelig slitsomt!!! Heier på dere!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei anonym. Tusen takk for kryssing av fingre og heiing, godt å vite at dere er der ute! :)

      Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)