onsdag 17. september 2014

Du får vente te freddan!!

Vi har altså testet med CB digital, dette gjorde vi mandags kveld, rundt klokken 20. Den viste da gravid 2-3, noe som tilsvarer graviditetsuke 4-5. Vi var i uke 6 på tirsdag, så er fortsatt engstelig om alt er i orden med den lille reka vår.

Vanskelig å se, men det står faktisk 2-3 her ;)
Så da tirsdagen kom, begynte Tuppen jakten på gynekolog som utfører tidlig ultralyd. Var ikke bare, bare, for da vi bodde nordafor, så fikk vi det til gynekologen på sykehuset. Men her nede vil ikke gynekologene på Sørlandet Sykehus gjøre slikt, det gir de bort til de private aktørene, og i og med at vår private gynekolog er bortreist denne uken, så måtte vi jakte på en ny. Den første vi kom fram til, måtte ha henvisningen tilsendt direkte fra sykehuset vi hadde vært på behandling på, så Tuppen ringte til Haugesund Fertilitetssenter. De syntes det var litt rart, i og med at Tuppen allerede har fått henvisningen i posten, men var som alltid snille og greie og fakset dette til denne gynekologen. Neste gynekologen vi ringte, trengte kun alt av personalia, og vips så hadde vi fått time til tidlig UL nå på fredag! Vi begge skulle selvsagt ha ønsket at den var i går, men så lett er det ikke å få time, selv her nede i sivilisasjonen.

Ellers rusler og går dagene som småbarnsmødre, plutten har tydeligvis siste sett med jeksler på gang (to års jekslene), for han er litt snørrete og har litt feber på kveldstid. Samt at matinntaket ikke er helt på topp. Han har en stor kjærlighet for biler og traktorer, så det er stort sett det han sier for tiden: "bilbilbilbilbil" eller "kakko" (som da selvsagt er traktor). Favorittsetningen hans er: "Dej e biln" <3 En fantastisk herlig tid!!

Han skal heller aldri legge seg, men et godt tegn for leggetid er når jeg bærer han opp og legger han i sengen, og han blir liggende. Da vet vi at selv om det er nei og hylbæljing opp til senga, så blir det stille der oppe! De dagene han klamrer seg i sprinklene og står opp igjen, er det bare å ta han ned en liten stund til, hvis ikke blir han helt hysterisk der oppe.... Og det gjør altfor vondt i mammahjertene, samt at vi vet han ikke kommer til å sovne før han får komme ned å kose litt.

Det var litt om hvordan vi har det akkurat nå her i huset vårt, og så er det bare å smøre seg med tålmodighet fram til fredagen, og forhåpentligvis et lite bankende hjerte på skjermen!

Klemmer fra Lillemor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)