onsdag 20. august 2014

Telefonen kom klokken 0945...

Og denne gangen fikk vi gode nyheter: vi har 5 egg som har blitt befruktet, så nå er det bare å bruke ventetiden på hotellet. Så i morgen blir det forhåpentligvis innsett! 💖

Lillemann er som vanlig en rakett, så vi har nok å henge fingrene i. Han er lykkelig uviten om at vi er i gang med søskenforsøk, men sånn er det å være en liten mann!

Tuppen er halvveis handikappet etter uttaket, så hun ligger mest mulig. Lutinus ble tatt i går kveld, og nå er det tre ganger daglig fram til test-dagen.

Nytt innlegg kommer etter besøket på klinikken i morgen!

Klem fra oss i Haugesund

5 kommentarer:

 1. Hurra! Har sjekka bloggen jevnlig siden i vår jeg, så bra at dere er i gang igjen nå! Følger dere på instagram..:) Satser på full klaff med en gang, så det blir et kjærlighetsbarn til på dere også :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Ja, vi satser på det vi og, er fin aldersforskjell og, om det klaffer nå. Og du: Gratulerer så masse med prins nr 2! ♡♡

  SvarSlett
 4. Takk for det! Vi koser oss veldig med de nydelige guttene våre :) Det er en super aldersforskjell! Vil vel bli ca samme aldersforskjell mellom deres to yngste om det klaffer nå? Anbefales i alle fall ;)

  SvarSlett
 5. Til oss blir det ca 2,5 år i forskjell, så ja, temmelig likt deres ;) Håper så utrolig mye på at dette går veien, for det var helt forferdelig å se Tuppen gå igjennom egguttaket, uten at jeg kunne være der en gang. Hun var ganske så ødelagt, så håper at i allefall ett av eggene fester seg. Bonus om begge blir værende ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)