tirsdag 26. august 2014

Ei uke siden innsett og hva skjer?

Som den testetøsen jeg er så har jeg testet 3 ganger allerede. 2 av de var for å sjekke at ovitrelle sprøyta var ute av kroppen. Søndag fikk jeg blenda hvit test, ei uke etter at den ble satt.

Da jeg skulle vaske flaskene til Plutten som hadde stått på benken i et halvt døgn gikk jeg helt i kne! Lukta av den spesialmelka han får, var så grusom at jeg sto å brakk meg over vasken. Hadde samme opplevelsen når vi ventet Plutten, men da var det bikkja som fikk meg til å bli akutt dårlig. Selv om det bare er en uke siden uttaket, så svei jeg liksågodt av en test. Får ikke lastet opp bilde fra mobil en til bloggen, så bilde ligger på instagram: regnbuebabyen

Har ALDRI testet positivt SÅ tidlig! Er veldig spent på utviklingen fremover, for som sagt, det er VELDIG tidlig.


Tuppen

2 kommentarer:

  1. Prøver meg med et ørlite "GRATULERER" for den er absolutt positiv :D Håper den klorer seg fast, for så vondt som du tydeligvis har hatt det denne gangen, så fortjener du å bli gravid :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelige og gode ord :)
    Man skulle så absolutt ønske at det ble noe av de to eggene som ble satt inn, men det virker som det ikke ble det, dessverre. Det frister på ingen måte med et nytt uttak, for det var helt grusomt.

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)