mandag 3. mars 2014

Vi hopper i det!

Lenge siden vi har oppdatert dere kjære lesere, men fokuset er en annen plass når man har fått en liten krabat i hus. Mini Plutten er høyt og lavt fra morgen til kveld. Han er fryktløs, til tider farlig fryktløs! Klatrer og kaster seg ut av ting uten å tenke på hvor høyt det er opp eller ned, men det er vel slik når man er nysgjerrig på alt. Vi tok kontakt med Haugesund allerede i juni 2013 og fikk papirene i posten etter kun tre dager, men siden Mini var mye syk så valgte vi å vente til han var blitt litt større. Er slitsomt med to små som er født veldig tett, så det ble også en avgjørende faktor på at vi ventet til nå. I April starter vi karusellen med hormoner og går alt knirkefritt blir det innsett i Mai. Blir perfekt aldersforskjell mellom Mini og den lille samt at februar er en fin måned å få en nyfødting. Behøver vel ikke si at vi gleder oss veldig til påsken dette året. Er det noe dere der ute ønsker at vi skal blogge om? Har dere spørsmål så svarer vi gjerne så langt det lar seg gjøre. Klemmer fra Tuppen, Lillemor og Mini Plutten

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake. Følger spent med. Det hadde jo selvfølgelig vært hyggelig å høre mer om hvordan det går med Miniplutten, men skjønner om dere ikke ønsker det.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det, ønskemor! Er godt å være tilbake, og tro oss, det kommer garantert mer om Miniplutten etterhvert ;)

  SvarSlett
 3. Åh, som jeg har savnet dere!! Håper ikke Mini Plutten har vært alvorlig syk, men aller mest håper jeg han er frisk nå!
  Lykke til med neste runde, håper selvfølgelig på oppdateringer i forhold til det, samtidig som det alltid er gøy å høre om de små ;-)

  Stor klem :-)

  SvarSlett
 4. Han har hatt en del ørebetennelser, halsbetennelser, pustebesvær (mistenker astma) samt at han er allergisk mot melk. Det tok nesten 7 mnd før vi skjønte at det var melk han reagerte på, så de første 7 mnd var veldige vonde for Mini Plutten.

  Kommer til å skrive innlegg om han etterhvrt, må bare få pcen opp å gå, er så tungvindt å skrive fra nettbrett og mobil.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)