søndag 9. mars 2014

Teller dager!

Oppstart med synarela nå i April, en av de første dagene om alt er ved det normale i syklusen. Blir ei uke ekstra på spray siden vi skal reise til syden og er borte når jeg skal til screening. Om alt fungerer på første forsøk, så sitter vi med en lillebrøster til Mini Plutten i februar neste år. Er satt på lang protokoll denne gangen også, da det var det som fungerte og ga oss Mini Plutten. De har endret medikamenter fordi dette trolig vil fungere endabedre.Så gonal pennen er byttet ut mot fostimon, har ikke noe kjennskap til dette. Hadde faktisk ikke hørt om detfør jeg fikk eska med kanylene i posten. Om drøye 3 uker er jeg altså spraytøs! Vi er rimelig spente på hvordan dette uttaket vil gå. VET at det blir smertefullt, men det må jeg bare finne meg i, har ikke noe valg. Kan trøste megmed at en fødsel er "litt" verre. Samtidig kan ikke smertene sammenlignes syns jeg. Helga har vært rolig for vår del, koste oss hele gjengen på restaurant i går, men Mini ville ikke spise maten han ble servert. Han foretrakk fruktpuré fremfor middagen vi bestilte til han. For ikke å glemme, han var veldig opptatt av å flørte med de som satt rundt oss. Blir å skrive fler innlegg om Mini så snart pc'en oppe å går. Ingenting som blir slik det skal når man blogger fra en tab!

3 kommentarer:

 1. Det blir spennende å følge med på forsøket deres! :) Det virker som det er Tuppen som skal til pers denne gangen også? :)

  SvarSlett
 2. Er nok Tuppen som skal til pers ja ;) har enda fler forsøk igjen, så resterende tar Lillemor seg av :p

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for alt dere deler på bloggen deres! Har sittet og lest i noen timer nå! Så mye dere har opplevd! Har termin i juni, og setter stor pris på erfaringene dere skriver! Masse masse lykke til!
  Glad for å se at dere fortsetter med bloggen!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)